Verzendingen binnen Nederland: 
De levertijd kan per artikel verschillen. Karinvandis.nl streeft ernaar artikelen die op voorraad zijn binnen 1-3 werkdagen na ontvangst van de bestelling aan te bieden bij Post NL. Ik reken voor Nederland een vast tarief van €2,99 voor brievenbuspost.

De levertijd van in opdracht gemaakte sieraden is overleg. In opdracht gemaakte sieraden worden aangetekend verzonden à €12,50 per pakket. Bij bestellingen boven €400,00 worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendingen buiten Nederland:
Het is mogelijk producten te versturen naar andere landen dan Nederland. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.

Retourzendingen:
Karinvandis.nl wil je graag helpen bij het vinden van het juiste sieraad. Het kan natuurlijk voorkomen dat een sieraad toch niet helemaal naar wens is. Het kan dan geretourneerd of geruild worden, mits het product ongedragen en onbeschadigd is en het in de orginele en onbeschadigde verpakking is. Je kunt je bestelling retourneren binnen 14 werkdagen na het plaatsen van je bestelling. Hierbij dien je vooraf, binnen 7 werkdagen na ontvangst van jouw bestelling, mij schriftelijk op de hoogte te brengen van je retournering. Sieraden die speciaal voor jou gemaakt zijn of gemaakt worden kunnen niet worden geruild of geannuleerd.

Hoe retourneren?

  • Stuur een e-mail naar karin@vandis.netmet je ordernummer en reden van retourneren.
  • Stuur het pakketje aangetekend naar KarinvanDis.nl, IJsvogelpad 5, 3633 DB Vreeland (vermeld GEEN woorden als edelsmid, juwelier, goudsmid of sieraden in het adres of op de verpakking).
  • Verzendkosten van de retourzendingen zijn voor jouw rekening.
  • Indien de bestelling niet binnen 7 werkdagen na het versturen van de e-mail is ontvangen zal de retournering niet geaccepteerd worden.
  • Ik zal zo spoedig mogelijk jouw retournering behandelen. Creditering van jouw betaling wordt automatisch gedaan op je bank / giro rekening welke ook gebruikt is bij de originele bestelling. De creditering is mede afhankelijk van de verwerkingstijd tussen de verschillende banken en maatschappijen.
  • Afgeprijsde artikelen kunnen helaas niet geretourneerd worden.